Laskupalvelu

PayExin laskutuspalvelu on kokonaisratkaisu joka järkeistää hallintorutiineja ja vapauttaa aikaa ja resursseja yrityksenne ydinliiketoimintaan

Hoidamme koko laskun elinkaaren lähetyksestä aina perintään saakka

Luomme laskupohjat ja arkistoimme laskut, huomautamme maksamattomista laskuista ja hoidamme tarvittaessa myös reskontran. Siirrämme asiakkaanne laiminlyömät saatavat perintään ja tuotamme teille tarvitsemanne raportoinnin tarvitsemassanne muodossa.

Palvelun avulla voitte lyhentää saatavienne maksuaikaa merkittävästi. Yrityksenne vain siirtää laskutettavan aineiston meille sähköisesti ja me hoidamme loput. Laskutuksen etenemistä, asiakkaiden maksukäyttäytymistä ja yhteydenottoja PayExille pääsette seuraamaan reaaliaikaisesti helppokäyttöisen PayEx Online –työkalumme kautta. Meillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus laskutuksen hoitamisesta, joten meillä yrityksenne laskutus on turvallisissa ja osaavissa käsissä.

Miksi PayEx?

PayExillä on yhteys kaikkiin pohjoismaisiin pankkeihin sekä korttimaksujen lunastajiin. Näin ollen voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön kattavan valikoiman eri maksutapoja, joilla he voivat vastaanottaa maksuja omilta asiakkailtaan.

Vuodesta 1992 lähtien olemme erikoistuneet maksujen välitykseen, tilittämiseen sekä raportointiin, joka takaa sen että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kattavimmat ja joustavimmat ratkaisut. Innovatiiviset ratkaisumme, luotettavuutemme ja läpinäkyvä toimintamme ovat saaneet jo yli 5000 yritystä valitsemaan PayExin kumppanikseen. Koska turvallisuus ja saatavuus ratkaisevat.