Perintä

Hoidamme saatavienne perinnän ammattimaisesti, jämäkästi ja asiakassuhdettanne kunnioittaen.

Perintäpalvelumme sisältää vapaaehtoisen perinnän toimenpiteet maksuvaatimuksista trattaukseen. Pyrimme aina ensisijaisesti kotiuttamaan saatavanne vapaaehtoisen perinnän keinoin velallisen kanssa neuvotellen. Teemme hyviä tuloksia muun muassa ammattimaisella puhelinperinnällämme, mutta emme epäröi tarvittaessa ottaa käyttöön myös muita lainsäädännön sallimia perintäkeinoja.

Oikeudellisen perinnän onnistumista edistää tekemämme realistinen arvio velallisen maksukyvystä. Tarvittaessa saatavanne voidaan siirtää myös jälkiperintään, jossa saatavan vanhentuminen estetään ja siitä muistutetaan velallista säännöllisesti. PayExin perintäpalvelulla vähennätte yrityksenne luottotappioita ja nopeutatte myyntisaamistenne kiertoaikaa.

Miksi PayEx?

PayExillä on yhteys kaikkiin pohjoismaisiin pankkeihin sekä korttimaksujen lunastajiin. Näin ollen voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön kattavan valikoiman eri maksutapoja, joilla he voivat vastaanottaa maksuja omilta asiakkailtaan.

Vuodesta 1992 lähtien olemme erikoistuneet maksujen välitykseen, tilittämiseen sekä raportointiin, joka takaa sen että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kattavimmat ja joustavimmat ratkaisut. Innovatiiviset ratkaisumme, luotettavuutemme ja läpinäkyvä toimintamme ovat saaneet jo yli 5000 yritystä valitsemaan PayExin kumppanikseen. Koska turvallisuus ja saatavuus ratkaisevat.